Coaching er for dig, der ikke vil nøjes…

Coaching kan skabe en positiv forandring, når du bliver bevidst. Bevidst om dine mønstre, strategier og overbevisninger. Nogle af dem støtter dig, andre hæmmer dig i at opnå det, du gerne vil. Det er de begrænsende overbevisninger, der skal laves om på.

Bevidsthed og indsigt giver dig muligheder – muligheder for at bryde dårlige mønstre og vælge det, der er rigtigt for dig. Det betyder, at vi kan give slip på offerrollen og tage ansvar for eget liv. Vi kan nemlig bruge et helt liv på at forsøge at ændre andre mennesker, og det lykkes formodentlig ikke – os selv kan vi til gengæld ændre på!

Forløb
Jeg anvender nysgerrige, nærværende spørgsmål og konstruktive værktøjer i min coaching, hvor du kommer til at se dig og dine handlinger i et nyt og forandret perspektiv – du bliver bevidst og opdager nye muligheder.

Et coaching-forløb er en resultatorienteret og dynamisk udviklingsproces. Sessioner foregår med samtaler hos mig, andre gange kan det også være telefonisk. Min tavshedspligt er en selvfølge.

Perioden af et coaching-forløb varierer afhængigt af din proces og dit behov. Du kan sagtens opleve en forandring via et par sessioner. Skal forandringen være mere langtidsholdbar, kræver et forløb dog ofte flere sessioner, ligesom der helst ikke skal gå mere end 2-3 uger mellem sessionerne for at bevare engagement og motivation – dog er der ingen rigtige modeller.

Jeg møder dig, hvor du er i dit liv! Med neutralitet, nysgerrighed og nærvær. Jeg har ingen agenda, det er kun dig, der kender svarene. Jeg hjælper dig med at finde frem til dem, så du kan opnå det, du vil. Vi skal leve det liv, vi bedst kan finde ud af at leve.

Jeg er uddannet NLP Coach (se profil). NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) er et redskab til personlig udvikling og positiv forandring. Tankesættet er, at man via værktøjer og øvelser kan bevidstgøre faste tankegange, normer og værdier med henblik på at forandre dem i en mere hensigtsmæssig retning.