Kender du din type? Introduktion til Enneagrammet
Er du perfektionisten, hjælperen, udretteren, dramatikeren, iagttageren, skeptikeren, eventyreren, frontkæmperen eller mægleren? Enneagrammet er et redskab til personlig udvikling ud fra persontypologi. Ni personlighedstyper beskriver, hvilke motiver der driver os, og hvilke agendaer der motiverer vores handlinger. Ved at kende vores personlighedstype/agenda bedre kan vi arbejde hen mod at blive den bedst mulige udgave af os selv. Bevidstheden betyder, at vi kan udfordre vores egen types mønstre – og gøre noget andet end vi plejer. Indsigt i andre typer betyder desuden, at vi kommer til at forstå vores medmennesker bedre – og pludselig glider kommunikation og samarbejde langt nemmere.

Introduktionen varer 2-3 timer.

Kender du din egen skygge? Introduktion og workshop
”Med vores skyggesider er det som med de virkelige skygger: De aftegner sig mest på naboens væg.”

Så hvad dømmer du andre for? Og hvad beundrer du hos andre? Hvilke sider viser du frem? Hvilke sider må ingen se? Hvad er blindt for dig? Hvad kan andre se? Hvad kan ingen se? Vi kaster lys over de aspekter af os selv, som vi skjuler, benægter, begraver for at fremstå gode og perfekte. Når vi møder disse sider i andre, tager vi ofte afstand fra dem og pudser glorien. Vi undersøger, hvordan det kan gavne os at kende og integrere både lyse og mørke sider i os selv. Dette arrangement er for de modige.

Formen er en blanding af oplæg og workshops og varer som udgangspunkt 3-4 timer.

Introduktion til NLP
Hvad ville der ske, hvis du forestiller dig, at du har en blyfrakke på, når du er sammen med en person, der irriterer dig? Hvad ville der ske, hvis du flyttede den travle morgendag hen i et hjørne og minimerede den? Hvad ville der ske, hvis du puttede dine gamle hæmmende overbevisninger på museum og tog nogle nye støttende i brug?

Ovenstående lyder måske en anelse kækt, men ikke desto mindre kan NLP-teknikker og metoder gøre en væsentlig forskel. NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) er et redskab til personlig udvikling og positiv forandring. Tankesættet er, at man via værktøjer og øvelser kan bevidstgøre faste tankegange, normer og værdier med henblik på at forandre dem i en mere hensigtsmæssig retning.

Introduktionen varer 2-3 timer.

Ring eller mail til mig om priser.